Private Policy

Privasi anda.

Privasi anda penting bagi kami di Epinjam.com. Untuk melindungi privasi anda dengan lebih baik, kami memberikan notis ini yang menerangkan amalan maklumat dalam talian kami dan pilihan yang boleh anda buat mengenai cara maklumat anda dikumpulkan dan digunakan. Anda bersetuju untuk menyetujui polisi ini dengan menggunakan laman web kami dengan cara yang membawa kepada anda memberikan maklumat peribadi kepada kami.

Undang-undang Negeri & Hak Mengiringi.

Harap difahami bahawa anda mungkin mempunyai hak tambahan yang berasal dari undang-undang Negeri berdasarkan tempat anda tinggal. Hak-hak di Negeri ini dapat menambah, memperkuat, atau sebaliknya memuji hak privasi yang anda miliki atau di bawah undang-undang Persekutuan. Dasar kami adalah mematuhi sepenuhnya dasar privasi setiap bidang kuasa di mana kami beroperasi. Oleh itu, anda bebas menggunakan maklumat Perhubungan kami untuk menghubungi kami pada bila-bila masa untuk menegaskan hak Negara.

Komitmen Kami terhadap Privasi Kanak-kanak

Melindungi privasi orang muda sangat penting. Atas sebab itu, laman web kami tidak akan pernah mengumpulkan atau menyimpan maklumat di laman web kami dari mereka yang sebenarnya kami kenal berusia di bawah 18 tahun, dan tidak ada bahagian laman web kami yang disusun untuk menarik sesiapa yang berumur di bawah 18 tahun.

Di bawah Syarat Perkhidmatan dan Syarat Penggunaan kami, kanak-kanak di bawah 18 tahun tidak dibenarkan menggunakan laman web kami dan mengakses perkhidmatan kami. Bukan niat kita untuk menawarkan produk atau perkhidmatan kepada anak di bawah umur

perkhidmatan kami. Bukan niat kita untuk menawarkan produk atau perkhidmatan kepada anak di bawah umur

Pengumpulan Maklumat Peribadi

semasa mengunjungi laman web kami, alamat IP yang digunakan untuk mengakses laman web kami mungkin dicatatkan bersama dengan tarikh dan masa akses. Maklumat ini semata-mata digunakan untuk menganalisis tren, mentadbir laman web kami, mengesan pergerakan pengguna, dan mengumpulkan maklumat demografi yang luas untuk penggunaan dalaman seperti penilaian statistik dan peningkatan laman web. Yang paling penting, sebarang alamat IP yang dirakam tidak dihubungkan dengan maklumat yang boleh dikenal pasti secara peribadi.